Ο δεκάλογος του "Σκηνίτη"

1. Είμαι από τον Έβρο και επιτέλους μπορώ να παίξω σε Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο.


2. Εάν μαζέψω αρκετούς θαμώνες στη σκηνή μου στο localstage θα κάνω πρόταση να παίξω σε ένα Live Stage που υποστηρίζει localstage και από διαδικτυακή η επαφή να γίνει φυσική.


3. Θα παίξω τις καινούργιες μου συνθέσεις και θα με δει ο φίλος μου που έφυγε για Αγγλία, η αδερφή μου που σπουδάζει Αμερική και η Ιταλίδα που ...γνώρισα το καλοκαίρι!


4. Έχω Στούντιο Ηχογράφησης και τώρα μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως liveάδικο για να παίζουν μπάντες στο localstage.


5. Την επόμενή μου πρόβα με την μπάντα θα την κανονίσω σε ένα στούντιο που υποστηρίζει localstage για να μπορέσω ταυτόχρονα να προσκαλέσω όλους μου τους φίλους στο facebook.


6. Δεν έχω αμάξι να κουβαλήσω τον set-up μου και ούτε λεφτά να πληρώσω ταξί για να γυρίσω στης 3 η ώρα τα χαράματα... Κανένα πρόβλημα, θα κάνω την παράστασή μου από το σπίτι με όλον μου τον εξοπλισμό και με κορυφαία ποιότητα ήχου.


7. Το επόμενό μας live προτείνω να το κάνουμε σε ένα Bar που υποστηρίζει localstage για να μας ακούσουν και όσοι δεν καταφέρουν να έρθουν στον χώρο.


8. Είμαι 15 χρονών και ήδη η μπάντα μου και εγώ έχουμε τη δική μας σκηνή για να παίζουμε και να μας βλέπουν όλοι μας οι φίλοι.


9. Γνώρισα έναν μπασίστα που έκανε φοβερή παράσταση στο localstage και του πρότεινα να βρεθούμε από κοντά και να συνεργαστούμε.


10. Έχω μπαρ και δίνω όλη μου την ενέργεια για να φιλοξενώ αξιόλογη ζωντανή μουσική, αλλά δεν έχω λεφτά για διαφήμιση και προώθηση. Τώρα, μέσα από το λ μπορεί να δει όλος ο κόσμος τη φάση που γίνεται εδώ και να ψηθεί να έρθει!