Πέρα από μια Web Camera και 1 μικρόφωνο!

Εάν θες να δώσεις ένα οπτικοακουστικό αποτέλεσμα πέρα από μια Web Camera και ένα μικρόφωνο, σου έχουμε πολύ καλά νέα! Μέσα από ένα απλό οικονομικό και modular σύστημα (δηλαδή μπορείς να το αναπτύσσεις σταδιακά ανάλογα τις ανάγκες σου), μπορείς να μετατρέψεις οποιονδήποτε χώρο σε ένα στούντιο παραγωγής!

Χρήση κονσόλας για μίξη πολλών καναλιών ήχου

Εάν θες να έχεις πραγματικά καλό ήχο στη μετάδοσή σου, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια κονσόλα ήχου, όπου θα συγκεντρώνονται τα μικρόφωνα και τα μουσικά όργανα. Η λύση αυτή μπορεί να είναι από πολύ απλή έως αρκετά σύνθετη ανάλογα το event που θες να μεταδόσεις και την κονσόλα που χρησιμοποιείς. Η σύνδεση πάντως της κονσόλας με τον υπολογιστή που τρέχει το λογισμικό Webcasting είναι απλούστατη και το πρόγραμμα είναι αυτό που θα αναλάβει τον συγχρονισμό της φωνής με τον ήχο αυτόματα. 

Χρήση κάρτας ήχου και DAW

Εάν όλη η μουσική σου ή το event θες να περνάει μέσα από την κάρτα ήχου του υπολογιστή και χρησιμοποιείς ένα DAW (Digital Audio Workstation) πρόγραμμα για τον έλεγχο του ήχου, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα MIC in της κάρτας. 

Χρήση καμερών HDMI και HD-SDI

Πολύ σημαντική αναβάθμιση στη μετάδοσή σου είναι η αλλαγή των καμερών Web με χρήση ποιοτικότερων καμερών, όπως HDMI Camcorders και DSLRs. Για να συνδεθούν αυτές οι κάμερες με τον υπολογιστή και να επικοινωνήσουν με το πρόγραμμα Webcasting χρειάζονται κάρτες Capture Card με υποστήριξη εισόδων HDMI και HD-SDI. 

DSLR και HD-PRO για Live Streaming

Οι κάμερες DSLR είναι μια πολύ "έξυπνη" και πρακτική λύση για Live Streaming στο localstage. Όμως κρύβουν ορισμένες παγίδες που πρέπει να προσέξετε προτού επιλέξετε το μοντέλο που θα χρησιμοποιήσετε. 

HD-SDI για Live Streaming

Παίρνοντας την καλύτερη και πιο σύγχρονη κάμερα που έχει να αναδείξει ο χώρος των συστημάτων ασφαλείας καταφέραμε να παντρέψουμε μια εξαιρετικής απόδοσης κάμερα HD-SDI, που είναι ταυτόχρονα και οικονομική, με σύστημα για Live Streaming. Ξεπερνώντας τα προβλήματα της καλωδίωσης με HDMI και χρησιμοποιώντας ομοαξονικό καλώδιο, σας παρουσιάζουμε την απόλυτα επαγγελματική λύση και ταυτόχρονα οικονομικά προσεγγίσιμη λύση για Live Streaming.