Χρήση καμερών HDMI και HD-SDI

Πήγαινε τη μετάδοσή σου στο επόμενο επίπεδο και χρησιμοποίησε πολλές και ποιοτικές κάμερες για την κάλυψη της ζωντανής σου παράστασης!

Τα προγράμματα FMLE, Wirecast και OBS που προτείνουμε για Webcasting στο localstage, υποστηρίζουν όλα Capture Cards για την επικοινωνία με εξωτερικές κάμερες HDMI ή HD-SDI. Οι Capture Cards μπορούν να είναι εσωτερικές PCIe ή εξωτερικές. Προτείνουμε τη χρήση εσωτερικών καρτών PCIe σε σταθερό υπολογιστή κυρίως λόγω κόστους και επεκτασιμότητας. 

Το τεχνικό στοίχημα είναι η αναγνώριση της Capture Card από το πρόγραμμα Webcasting και η συνεργασία της με την ανάλυση εξόδου της κάμερας HDMI ή HD-SDI. 

Μετά από δοκιμές, συνιστούμε τη χρήστη της κάρτας Blackmagic DeckLink Mini Recorder

Η συγκεκριμένη κάρτα προσφέρει 1 σύνδεση HDMI ή HD-SDI, υποστηρίζοντας 1 HD κάμερα. Ο λόγος που συνιστούμε τη χρήση της είναι απλά για την έχουμε δοκιμάσει στην πράξη και έχει συνεργαστεί άριστα με πληθώρα καμερών, όπως και με τα προγράμματα FMLE, Wirecast και OBS. Σε έναν υπολογιστή μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραπάνω από μια κάρτες Decklink Mini Recorder και στα προγράμματα Wirecast και OBS αναγνωρίζονται ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε με ένα οικονομικό σύστημα να συνθέσουμε ένα πολύ αξιόπιστο και με πολλές δυνατότητες Webcasting στούντιο.